Onze werkwijze

Onze werkwijze

De Balkonbeglazer staat voor het leveren én monteren van balkonbeglazing op maat. Onze specialisten komen bij u thuis om uw wensen door te spreken. Zo heeft u direct inzicht in de mogelijkheden van balkonbeglazing. Van het inmeten van de situatie tot het monteren van de balkonschermen, wij bieden alles onder één dak. Kwaliteit gegarandeerd!

Balkonbeglazing vergunning

Voor het plaatsen van balkonbeglazing dient u toestemming te verkrijgen van de Vereniging van Eigenaren (VvE). De Balkonbeglazer helpt u graag hierbij. Meer informatie over het aanvragen van een vergunning vindt u hier.

Prijzen van balkonbeglazing

Na het inmeten van de situatie bij u thuis kunnen wij u een gerichte offerte toesturen. U heeft vervolgens direct inzichtelijk wat onze prijzen zijn.

Geniet het hele jaar van uw balkon met balkonbeglazing op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. De Balkonbeglazer: wij vergroten uw woongenot!

Glaswand voor balkon

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

balkonbeglazing maatwerk - usps

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

balkonbeglazing maatwerk - usps

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

balkonbeglazing maatwerk - usps

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

balkonbeglazing maatwerk - usps