Balkonbeglazing Breda

De Balkonbeglazer is dé specialist in balkonbeglazing in Breda en omgeving. Al meer dan 30 jaar leveren en installeren wij kozijnen en beglazing. Wij produceren en leveren direct vanuit onze fabriek, zodat we zeker zijn van de beste kwaliteit en prijs!

De Balkonbeglazer is dagelijks actief in Brabant. Wij komen graag naar Breda om met u de mogelijkheden van balkonbeglazing te bespreken. Onze experts weten vanwege de jarenlange ervaring wat op uw balkon mogelijk is met o.a. windschermen en glaswanden.

Beglazing voor ieder balkon

Wij maken gebruik van balkonschermen waarmee u volledig van uw uitzicht kunt genieten. Daarnaast is het ook nog eens eenvoudig in gebruik. Doordat wij geen gebruik maken van staande profielen behoudt u altijd een scherp uitzicht.
Het glas is gehard en 8 tot 12 mm dik, wat zorgt voor goede isolatie. Wij hangen de wanden op met een uniek systeem, wat ervoor zorgt dat u de glaswanden makkelijk kunt verschuiven en openen.

Heeft u een balkon met meerdere hoeken of zelfs een rond balkon? Geen probleem! Ons systeem zorgt er voor dat balkonbeglazing op ieder balkon toe te passen is.

Geniet het hele jaar van uw balkon

Wilt u ook in de winter kunnen genieten van uw balkon? Balkonbeglazing biedt bescherming tegen wind, regen en kou.
Daarnaast heeft ons product nog meer voordelen:

  • Isolerende werking
  • Vereist weinig tot geen onderhoud
  • Biedt extra leefruimte
  • Geluidswerend

Voor een betere impressie kunt u ons portfolio bekijken. Hierin staan verschillende voorbeelden van balkonbeglazing in Brabant en andere plaatsen in Nederland. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs in Breda om de mogelijkheden voor balkonbeglazing te bekijken.