Over ons

Over ons

De Balkonbeglazer levert al meer dan dertig jaar kwaliteit. Vanuit Kaatsheuvel zijn wij begonnen met het leveren en monteren van balkon- en terrasbeglazing. Mede door ons eigen beglazingssysteem zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis om u volledig te informeren over balkonbeglazing en de mogelijkheden hiervan. Kiest u voor De Balkonbeglazer? Dan kiest u voor kwaliteit! Onze service is altijd op maat gemaakt en daarnaast heeft u bij ons standaard tien jaar garantie op de beglazingssystemen. Graag komen wij bij u langs om uw situatie te bekijken en voor het maken van een gepaste offerte. Dit kan zowel overdag als ‘s avonds. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom van meer dan 100 m², waar onze systemen gepresenteerd staan!

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Balkonbeglazing op maat

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

balkonbeglazing maatwerk - usps

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

balkonbeglazing maatwerk - usps

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

balkonbeglazing maatwerk - usps

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

balkonbeglazing maatwerk - usps