Over ons

Over ons

De Balkonbeglazer levert al meer dan dertig jaar kwaliteit. Vanuit Kaatsheuvel zijn wij begonnen met het leveren en monteren van balkon- en terrasbeglazing. Mede door ons eigen beglazingssysteem zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis om u volledig te informeren over balkonbeglazing en de mogelijkheden hiervan. Kiest u voor De Balkonbeglazer? Dan kiest u voor kwaliteit! Onze service is altijd op maat gemaakt en daarnaast heeft u bij ons standaard tien jaar garantie op de beglazingssystemen. Graag komen wij bij u langs om uw situatie te bekijken en voor het maken van een gepaste offerte. Dit kan zowel overdag als ‘s avonds. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom van meer dan 100 m², waar onze systemen gepresenteerd staan!

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Balkonbeglazing op maat

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op