Balkonbeglazing

Balkonbeglazing

Geniet het hele jaar van uw balkon met balkonbeglazing van De Balkonbeglazer. In Nederland hebben we (te) vaak te maken met regenachtige-, winderige- en koude weersomstandigheden. Met beglazing voor uw balkon creëert u als het ware een extra woonruimte én geniet u van het uitzicht naar buiten. Verder zorgt een glazen balkon voor een verhoging van de veiligheid en een reductie van geluidsoverlast.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Ontdek de voordelen

Doordat u met balkonbeglazing een extra woonruimte creëert haalt u het maximale uit uw woonruimte. Weersomstandigheden spelen geen rol meer én met een glas balkon blijft het prachtige uitzicht naar buiten behouden. Wij helpen u graag met een balkon serre op maat, of dit nu een balkon met hoeken óf een rond balkon betreft.

Naast de praktische voordelen voor uw woning is het plaatsen van balkonbeglazing ook nog eens goed voor het milieu. Bij een balkon afschermen of dichtmaken wordt warmteverlies namelijk geminimaliseerd én dus energie bespaard. Hierdoor draagt u zowel een steentje bij aan het milieu als uw eigen spaarvarken. Onderstaand hebben wij alle voordelen nog eens voor u op een rijtje gezet.

  • Een extra woonruimte creëeren
  • Veiligheid verbeteren
  • Aanzicht én uitzicht van balkon verbeteren
  • Goed voor het milieu
Balkonbeglazing
Balkonbeglazing

Ons portfolio balkonbeglazing

De afgelopen ruim 30 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan bij het plaatsen van balkonbeglazing. De Balkonbeglazer is continu in ontwikkeling door de investering in werknemers, verschillende materialen én het ontwikkelen van een splinternieuw systeem. Door de jaren heen hebben wij als vanzelfsprekend een prachtig portfolio opgebouwd.

Benieuwd naar ons portfolio? Dat begrijpen wij als geen ander! Krijg een betere indruk van ons vakmanschap op het gebied van balkonbeglazing. Als u hierna nog niet overtuigd bent van onze expertise kunt u óók nog eens een kijkje nemen op onze Facebook pagina. Hier staan meerdere referenties op die wij geholpen hebben om een droomhuis- en appartement te creëeren.

Recent afgeronde projecten

Balkonbeglazing plaatsen

Vanuit onze ervaring hebben wij een duidelijke werkwijze ontwikkeld voor het plaatsen van balkonbeglazing bij u thuis. Om dit in goede banen te leiden begeleiden wij u hierin van begin tot eind. Dit begint met het juist inmeten van uw balkon en wordt vervolgt door te beschikken over de juiste vergunningen. Uiteindelijk doen wij u een prijsvoorstel waarna bij een akkoord de beglazing bij uw woning wordt geplaatst.

Wij snappen dat het plaatsen van balkonbeglazing vertrouwen eist van een bedrijf. Als specialisten komen wij daardoor bij u thuis langs. Door het gehele proces waarborgen wij een goede klantrelatie waarbij u ten alle tijden kan rekenen op een persoonlijke aanpak. Ook hechten wij veel waarde aan onze uitmuntende service. Wilt u meer over ons weten? Wij staan u graag persoonlijk te woord mét advies op maat.

Glaswand voor balkon

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Door gebruik te maken van een eigen systeem, bieden wij maatwerk beglazing voor elk balkon!

Kies voor De Balkonbeglazer

Een droomhuis óf appartement realiseren. Dat doen wij het liefste bij De Balkonbeglazer door u van balkonbeglazing te voorzien. Hoe wij dit kunnen aanbieden? Vanuit onze jarenlange ervaring beschikken wij over de juiste expertise om u het nodige maatwerk aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld het opstellen van een offerte op maat.

Daarnaast komen wij bij u thuis de juiste maten inmeten zodat u volledig ontzorgt wordt. Van begin tot eind. Hierdoor is voor elke woonsituatie een oplossing op maat te vinden. Onderstaand hebben wij enkele redenen verzameld waarom u voor De Balkonbeglazer zou moeten kiezen.

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen
  • Fabrieksgarantie van 10 jaar
  • Bereikbaarheid van 24/7 bij problemen