Balkonbeglazing

Balkonbeglazing

Wilt u het hele jaar maximaal genieten van het balkon? Het weer kan op uw balkon snel guur aanvoelen. De Balkonbeglazer biedt daarvoor met balkonbeglazing een passende oplossing. Wij creëren een extra balkonkamer met glazen vouwwanden waar u beschermd bent tegen alle weersinvloeden. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij de glazen balkonschermen, zodat u elk seizoen kunt genieten van uw balkon!

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Balkonbeglazing op maat

Een balkonkamer vergroot het woongenot

Het plaatsen van balkonbeglazing biedt vele voordelen. Behalve het eenvoudige bedieningsgemak van de glaspanelen kunt u denken aan de volgende voordelen:

  • Een extra leefruimte;
  • 100% bescherming tegen wind en regen;
  • Geluidwerend en veilig door volledige sluiting;
  • Energiebesparing door isolerende werking.

Maatwerk voor uw balkon

Door het leveren van maatwerk kunnen wij niet direct weergeven wat de kosten van balkonbeglazing zijn. U kunt een offerte aanvragen, zodat wij bij u langskomen om de locatie op te meten. Op basis hiervan kunnen wij zeer nauwkeurige prijzen geven voor balkonbeglazing.

Bij het leveren van maatwerk voor uw balkon zorgen wij er altijd voor dat u een scherp uitzicht naar buiten toe heeft. Onze balkonbeglazing is daarom zowel geschikt voor uitkragende als inpandige balkons. Door productie van balkon glas in onze eigen fabriek bent u gewaarborgd van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Bovendien verkrijgt u een garantie van 10 jaar en zijn wij 24/7 bereikbaar bij enige problemen.

Balkonbeglazing vergunning

Wilt u balkonbeglazing bij u thuis? Voor het plaatsen van balkonbeglazing bij uw (koop)appartement dient u toestemming te vragen bij de Vereniging van Eigenaren (VvE). De Balkonbeglazer ondersteunt u bij het verkrijgen van goedkeuring. Meer informatie hierover vindt u onder Vergunning.

Balkonglas vergroot de mogelijkheden bij u thuis. Vraag direct een offerte aan door contact met ons op te nemen. Een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast bekijken via portfolio en Facebook. De Balkonbeglazer: dé specialist in het plaatsen van balkonbeglazing op maat!

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op