Balkon serre

Balkon serre

Altijd al een serre op uw balkon willen hebben? Dan bent u bij De Balkonbeglazer aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt genieten van het uitzicht vanaf af balkon. Door een balkon serre krijgt u automatisch meer leefruimte. Met ruim dertig jaar ervaring kunnen wij met trots zeggen dat u zeker bent van kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van balkonbeglazing. U hoeft alleen uw wensen uit te spreken. Wij volgen vervolgens uw wensen op en doen de rest!

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Balkonbeglazing op maat

Geniet van uw balkon

Een balkon serre is ideaal om vaker van uw balkon te genieten. Natuurlijk zitten hier nog meer voordelen aan verbonden, zoals:

  • Woonoppervlakte groter;
  • Het hele jaar heeft u plezier van uw balkon;
  • Meer lichtinval in uw woning;
  • Bestendig tegen weersinvloeden.

Uw balkon serre is eenvoudig te bedienen, zowel voor jong als oud. De glazen wanden kunt u openschuiven, zodat u ook bij kunt bruinen op uw eigen balkon. Heeft u problemen met de bediening van uw balkon of loopt u tegen andere dingen aan? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken; De Balkonbeglazer is 24/7 bereikbaar.

Wij staan voor scherpe prijzen

Graag bezoeken wij uw woning voor een gepaste offerte. Zowel overdag als ‘s avonds kunnen offertes worden opgemaakt. Door de situatie bij u te bekijken, betaalt u niet meer dan nodig is. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u volledig informeren over de mogelijkheden. U heeft verder bij ons tien jaar lang garantie op het beglazingssystemen.

Heeft u interesse? Neem dan direct contact op met De Balkonbeglazer. U kunt ons bereiken via de telefoon of per mail. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom van 100 m². Al onze medewerkers zullen u hartelijk van dienst zijn!

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

balkonbeglazing maatwerk - usps

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

balkonbeglazing maatwerk - usps

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

balkonbeglazing maatwerk - usps

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

balkonbeglazing maatwerk - usps