Balkon serre

Balkon serre

Altijd al een serre op uw balkon willen hebben? Dan bent u bij De Balkonbeglazer aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt genieten van het uitzicht vanaf af balkon. Door een balkon serre krijgt u automatisch meer leefruimte. Met ruim dertig jaar ervaring kunnen wij met trots zeggen dat u zeker bent van kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van balkonbeglazing. U hoeft alleen uw wensen uit te spreken. Wij volgen vervolgens uw wensen op en doen de rest!

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Balkonbeglazing op maat

Geniet van uw balkon

Een balkon serre is ideaal om vaker van uw balkon te genieten. Natuurlijk zitten hier nog meer voordelen aan verbonden, zoals:

  • Woonoppervlakte groter;
  • Het hele jaar heeft u plezier van uw balkon;
  • Meer lichtinval in uw woning;
  • Bestendig tegen weersinvloeden.

Uw balkon serre is eenvoudig te bedienen, zowel voor jong als oud. De glazen wanden kunt u openschuiven, zodat u ook bij kunt bruinen op uw eigen balkon. Heeft u problemen met de bediening van uw balkon of loopt u tegen andere dingen aan? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken; De Balkonbeglazer is 24/7 bereikbaar.

Wij staan voor scherpe prijzen

Graag bezoeken wij uw woning voor een gepaste offerte. Zowel overdag als ‘s avonds kunnen offertes worden opgemaakt. Door de situatie bij u te bekijken, betaalt u niet meer dan nodig is. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u volledig informeren over de mogelijkheden. U heeft verder bij ons tien jaar lang garantie op het beglazingssystemen.

Heeft u interesse? Neem dan direct contact op met De Balkonbeglazer. U kunt ons bereiken via de telefoon of per mail. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze ruime showroom van 100 m². Al onze medewerkers zullen u hartelijk van dienst zijn!

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op