Glazen balkon

Glazen balkon

Maximaal genieten. Met een glazen balkon maakt u het zo eenvoudig mogelijk. Creëer een extra woonruimte, verbeter het uiterlijk en minimaliseer de geluidsoverlast. Bij De Balkonbeglazer helpen wij u door balkonbeglazing op maat te leveren.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maximaal genieten

Verhoog de veiligheid waardoor u maximaal kunt genieten

Het aanbrengen van een glazen balkon kent verschillende voordelen. Door de afscherming van het balkon met 10 millimeter dik veiligheidsglas verhoogt u de veiligheid van uw appartement. Ook zorgt dit voor minder overlast van langsrijdende auto’s en buurtbewoners.

Daarnaast regent het zonnestralen op uw balkon. Waar u normaal gesproken alleen tijdens de warme lentedagen én de zomerse hitte van de buitenomgeving kan genieten is dit met een glazen schuifsysteem anders. Zo kunt u hier ook met mindere weersomstandigheden genieten van de prachtige herfstkleuren óf de winterse koud.

Glazen balkon
Balkonbeglazing

Glazen balkon als investering

Geen onnodige kostenpost, maar een slimme investering

Een glazen balkon betaald zich terug. En hier zijn ook steeds meer (eigenwijze) Nederlanders van overtuigd. Zo hoeft u minder snel de verwarming aan te draaien doordat de warmte beter binnen blijft hangen. Er is namelijk een extra ruimte tussen uw woning en de veelal koude buitenlucht in het regenachtige Nederland.

Doordat u de verwarming minder snel hoeft aan te zetten is het plaatsen van balkonglas geen onnodige kostenpost. Maar juist een slimme investering. Zowel voor het milieu, als voor uw eigen portemonnee. Met name bij oudere woningen is dit éxtra van kracht.

Glazen balkon projecten

Onze werkwijze

Van productie op maat tot montage bij uw appartement

In ruim 30 jaar ervaring voorzien wij onze klanten van de juiste werkwijze. Dit begint bij het beschikken over de juiste vergunningen en eindigt pas zodra onze specialisten het glazen balkon hebben gemonteerd. Heeft u een koopappartement? Dan dient u bij de Vereniging van Eigenaren toestemming te vragen om een balkon glaswand te monteren.

Nadat u over de juiste vergunningen beschikt is het tijd voor de volgende stap. Onze specialisten komen indien nodig bij u thuis langs om de juiste maten in te meten. Vanuit uw wensen bestellen wij een glazen balkonafscheiding op maat.

Balkonglas

Over ons

Met ruim 30 jaar ervaring mogen wij ons met trots specialist noemen op het gebied van balkonbeglazing. Hoe wij dit bereikt hebben? Door de scherpste prijzen van Nederland aan te bieden. 10 jaar eigen fabrieksgarantie te bieden. En 24/7 bereikbaar zijn indien er zich problemen voordoen. Klinkt goed, toch?

Glaswand voor balkon

Kies voor extra woongenot met De Balkonbeglazer!

Ruim 30 jaar ervaring. Een eigen schuifsysteem. En een eigen fabriek voor productie op maat!