Balkonglas

Balkonglas

Bent u op zoek naar balkonglas om een extra woonruimte te creëeren? Dan bent u bij De Balkonbeglazer aan het juiste adres! Een glas balkon is de afgelopen jaren steeds meer in trek. Dat begrijpen wij als balkonspecialist als geen ander. Zo voorziet u uw woning hiermee van een extra ruimte én maximaliseert u uw wooncomfort.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

De voordelen van een balkonglas

Elk voordeel, heeft zijn nadeel. Toch? Nou… Bij De Balkonbeglazer hebben wij met name de voordelen van balkonglas ontdekt! Zo maximaliseert u uw wooncomfort door het creëeren van een extra woonruimte. Daarnaast is nog meer kruit in het verschiet.

Naast het perfect benutten van uw woonruimte draagt u ook een steentje bij aan het milieu. Het afschermen en dichtmaken van uw balkon draagt namelijk bij aan energiebesparing. Ook zorgt dit er (in)direct voor dat u geld bespaard. Hierdoor kunt u het plaatsen van een balkon serre zien als een investering die zichzelf terugbetaald! Vragen hierover?

Balkonglas
Beglazing balkon

Werkwijze van A tot Z

Als dé specialist op het gebied van balkonglas begeleiden wij u van A tot Z bij het upgraden van uw balkon.

Dit start bij het nauwkeurig inmeten van het balkon en eindigt pas zodra de juiste vergunningen zijn verkregen en de balkonbeglazing is geplaatst. Hieronder hebben wij deze eenduidige werkwijze in stappen weergegeven.

  1. Inmeten
  2. Vergunningen en offerte
  3. Monteren

Zoals hierboven weergegeven beginnen wij niet voordat de juiste afmetingen van uw woning in kaart zijn gebracht. Hierna maken wij een offerte op maat en voorzien wij u van de benodigde informatie omtrent vergunningen. Akkoord met onze prijzen? Dan is het tijd voor de laatste stap binnen onze werkwijze: montage! Daarna rest u niets meer dan zorgeloos genieten.

Recent afgeronde projecten

Balkonglas projecten

Ongeacht de toepassing van het balkonglas voorzien wij uw woning van een knap staaltje vakmanschap. Op deze manier creëeren wij een balkonkamer waar u 365 dagen per jaar van kunt genieten. Tijdens onze jarenlange ervaring hebben wij een ontelbaar aantal glazen balkons voorzien een glaswand.

De projecten van De Balkonbeglazer zijn verspreid door heel Nederland. Van het oosten tot en met de Randstad. Om u een bewijs te leveren van onze expertise hebben wij deze projecten allen verzameld op onze website. Hierdoor kunt u zich ook laten inspireren om uiteindelijk zelf uw eigen slag te slaan! Wilt u meer referenties over ons? Neem dan gerust een kijkje op onze Facebook pagina.

Glaswand voor balkon

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Door gebruik te maken van een eigen systeem, bieden wij maatwerk beglazing voor elk balkon!

Kies voor maatwerk

Kiest u voor maatwerk? Dan kiest u voor De Balkonbeglazer. Hieronder hebben wij een korte opsomming weergegeven waardoor u overtuigd raakt het balkonglas bij ons te bestellen.

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Scherpste prijzen van Nederland
  • 10 jaar garantie vanuit eigen fabriek
  • 24/7 bereikbaar bij problemen

Al jarenlang garanderen wij een volledige transparantie bij het leveren en monteren van balkonbeglazing. Daardoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Met de standaard garantie van De Balkonbeglazer bent u ook nog eens voor een lange periode verzekerd van kwaliteit. Toch problemen? Ook deze lossen we graag voor u op!