Balkonkamer

Balkonkamer

In Nederland wonen klink altijd leuk en aardig. Echter kunnen de weersomstandigheden ervoor zorgen dat u eventjes minder geniet van het prachtige land. Een balkonkamer biedt dan dé ideale uitkomst; intens genieten, ondanks (prille) regen en (heftige) windstoten. Zie het als een extra kamer die toegevoegd wordt aan het huis of appartement, zonder dat de weersomstandigheden invloed kunnen uitoefenen. U heeft immers betaald voor alle ‘vierkante meters’ van uw woning. Laat daarom wind, regen of kou buiten en geniet met balkonbeglazing van De Balkonbeglazer!

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Balkonbeglazing op maat

Gebruikersgemak van een balkonkamer

De Balkonbeglazer kan ieder balkon voorzien van balkonbeglazing. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen een rond balkon of een balkon met meerdere hoeken. Bij ons staat het gebruikersgemak voor de klant in een hoog vaandel. Met een simpele handbeweging kunt u daarom de balkonbeglazing openen en sluiten. Ideaal wanneer u de glazen wanden volledig wilt openen, half openen of sluiten. Wij maken de balkonkamer voor u precies op maat!

Behalve het gemak van een glazen balkon brengt een balkonkamer de volgende voordelen met zich mee:

  • U blijft 100 procent genieten van een uitzicht door volledig zicht.
  • Energiebesparing door lager energieverbruik.
  • Geluidsreductie van het lawaai en andere geluiden.
  • Veiligheid tegen indringers en voor uzelf.

Specialist in balkonbeglazing

De Balkonbeglazer levert en monteert beglazingssystemen om langer van het buitenleven te genieten, het hele jaar lang. Onze gedachtegang is dat u niet meer betaalt dan nodig is; wij hanteren daarom de scherpste prijzen van Nederland!

Vraag een offerte aan via het contactformulier. Wij nemen contact met u op en bekijken wat de mogelijkheden zijn bij u thuis. Een impressie van de realisaties kunt u alvast verkrijgen via onze portfolio en pagina op Facebook.

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

balkonbeglazing maatwerk - usps

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

balkonbeglazing maatwerk - usps

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

balkonbeglazing maatwerk - usps

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

balkonbeglazing maatwerk - usps