Balkon dichtmaken

Balkon dichtmaken

Zoekt u een manier om uw balkon effectief en stijlvol dicht te maken? De Balkonbeglazer heeft alles in huis voor het afschermen van uw balkon. U maakt uw balkon nog comfortabeler door het sluitend te maken. Tijdens het dichtmaken van uw balkon houden wij er rekening mee dat het goed geïsoleerd wordt. Dit heeft als voordeel dat het warmteverlies tegenhoudt en dus energiebesparend is. Met een sluitend balkon creëert u een extra, comfortabele leefruimte. U kunt uw balkon dichtmaken met glas. Onze balkonschermen zijn op elk balkon te monteren en belemmeren uw uitzicht naar buiten niet. Wij leveren dan ook maatwerk voor uw balkon! Of u nu een rond balkon heeft of een balkon met vele hoeken, wij zorgen voor het dichtmaken van uw balkon!

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Geniet van de omgeving

Combineer praktisch met efficiënt

Voor balkon-/windschermen bent u bij De Balkonbeglazer aan het juiste adres. Windschermen voor een balkon zijn erg praktisch en efficiënt. Ze beschermen u tegen de regen, wind en de kou. Zo transformeert u uw balkon van een windtunnel naar een oase van rust met onze op maat gemaakte balkonschermen. Onze balkonschermen glas zijn erg handig te bedienen. Voor het mooie weer kunt u uw windscherm openzetten voor een verkoelende wind.

Uw balkon dichtmaken heeft naast energiebesparing nog vele andere voordelen. U bent hierdoor niet alleen beschermd tegen weer en wind, maar ook gewaarborgd van meer veiligheid. Onze heldere balkonbeglazing zorgt verder voor vermindering van geluidsoverlast en heeft tevens geen onderhoud nodig. U kunt dus rustig genieten van het uitzicht en de rust. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden van balkonbeglazing. Wij zetten de voordelen graag voor u op een rijtje!

Balkon dichtmaken
Balkon glaswand

Investeer in uw woning

Een investering die zich terugbetaald

Een balkon dichtmaken kan ook wel als investering worden gezien die zich (uiteindelijk) dubbel én dwars terugbetaald! Hoe wij dit zo zien? Allereerst neemt natuurlijk de waarde van uw woning toe. Daarnaast zien wij dat het (10 millimeter dik gehard) veiligheidsglas een isolerende werking heeft. Warmte wordt dus langer in uw woning behouden. En daarmee profiteert u van vele voordelen die wij hieronder eenvoudig op een rijtje hebben gezet.

  • Draai de verwarming minder snel aan
  • Oudere woningen besparen (met name) veel energie
  • Goed voor het milieu
  • Goed voor het eigen spaarvarkentje

Ons portfolio

Begeleiding van A tot Z

Juiste vergunningen én montage op locatie

Een balkon dichtmaken begint bij het beschikken over de juiste vergunningen. Indien u een koopappartement heeft dient u hiervoor toestemming aan te vragen bij de VVE. Bij een koopwoning raden wij aan om bij de gemeente te informeren over een eventuele vergunning.

Nadat u over de juiste vergunningen beschikt is het tijd om de juiste afmetingen door te geven. Indien nodig komen wij hiervoor bij u langs op locatie. Nadat een akkoord is op de offerte gaan wij verder aan de slag en komen onze specialisten het balkon dichtmaken. Tot op de millimeter nauwkeurig.

Balkonglas

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkon schermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Glaswand voor balkon

Balkon dichtmaken

Vakkundig maatwerk vanuit meer dan 30 jaar ervaring.