Balkon schermen

Balkon schermen

Wilt u het maximale uit uw woning halen? Kies dan voor balkon schermen van De Balkonbeglazer. Hiermee profiteert u van verschillende voordelen die uw wooncomfort maximaliseren. Kom erachter waarom u voor ons moet kiezen en laat u inspireren vanuit ons portfolio boordevol balkonbeglazing. Wij voorzien u van het nodige maatwerk dat iedere woning verdient.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Ontdek de voordelen

Ongeacht uw type balkon zijn wij overtuigd van de voordelen van balkon schermen. Zo hebben wij tijdens onze jarenlange ervaring zowel balkons met scherpe hoeken als ronde balkons van balkonbeglazing voorzien. Dankzij deze ervaringen zijn wij in staat om de beglazing volledig naar uw wens aan te passen. Hierdoor profiteert u van een extra woonruimte, een fraaier uiterlijk en een veiligere woning! Wij hebben een eigen beglazingssysteem ontwikkeld die u hierin voorziet.

Naast de reeds benoemde voordelen zorgt het dichtmaken en afschermen van uw balkon serre ervoor dat u in elk jaargetijde geniet van uw balkon. Naast het feit dat u bijdraagt aan een duurzamere wereld spekt u hiermee ook uw eigen spaarvarkentje. Win-win! Bent u al benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis?

Balkon schermen
Balkonbeglazing op maat

Waarom De Balkonbeglazer?

Met méér dan 30 jaar ervaring binnen de balkonbeglazing branche mogen wij ons met trots specialist noemen. Dit hebben wij bereikt door continu te investeren in zowel materialen als personeel. Dit heeft geresulteerd in een eigen systeem voor balkon schermen. Daarnaast heeft dit geleid tot een landelijke naam. Van het nuchtere oosten, tot en met de Randstad.

Heeft u de knoop doorgehakt om voor het maximale wooncomfort te gaan? Dan starten wij met het inmeten van uw balkon. Met de juiste afmetingen zijn wij namelijk in staat om een offerte op maat te maken. Tijdens het maken van de offerte zitten wij allesbehalve stil. Wij voorzien u namelijk van de benodigde informatie zodat u over de juiste vergunningen beschikt. Indien u akkoord bent met onze prijzen kan de montage van de balkon schermen beginnen! Vragen? Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Recent afgeronde projecten

Onze projecten

Het plaatsen van balkon schermen zorgt er in veel gevallen voor dat uw woning een enorme boost krijgt. Vanuit ons maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos om uw balkon van dé perfecte beglazing te voorzien. Keuzestress? Wij begeleiden u hier graag met de nodige inspiratie. Hier ziet u onder anderen hoe een glaswand eruit ziet bij zowel een balkon met scherpe hoeken, als een rond balkon.

Verder ziet u in ons portfolio verschillende balkonkamers en glazen balkons met glaswanden. Omdat deze projecten in verschillende omgevingen zijn aangebracht helpt dit u uw eigen woning mét balkonbeglazing in te beelden. Voor meer inspiratie én referenties over De Balkonbeglazer kunt u een kijkje nemen op onze Facebook pagina. Laat u inspireren!

Glaswand voor balkon

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Door gebruik te maken van een eigen systeem, bieden wij maatwerk beglazing voor elk balkon!

Onze werkwijze

Vanuit een eenvoudige en transparante werkwijze zorgen wij ervoor dat onze klanten tevreden zijn over ons geleverde werk. Meer weten over ons? Dan voorzien wij u graag van de benodigde informatie. Hieronder is onze werkwijze in drie eenvoudige stappen weergegeven waarmee wij u van balkon schermen op maat voorzien.

  1. Inmeten
  2. Prijsopgave en informatie over vergunningen
  3. Montage

Zoals hierboven weergegeven starten wij niet voordat wij over de juiste afmetingen beschikken. Onze specialisten komen hiervoor graag bij u thuis langs. Hierna doen wij een passende prijsopgave en voorzien wij u van het juiste advies om over de goede vergunningen te beschikken. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Groen licht? Dan staat niks meer in de weg om uw balkon schermen te monteren. Hierna kunt u maximaal genieten van uw woning!