Balkon afschermen

Balkon afschermen

Wilt u het hele jaar rond genieten van uw balkon? Dan biedt een balkon glaswand u dé perfecte uitkomst. Zo kunt u ook tijdens de typisch Nederlandse weersomstandigheden met regen, wind en koud maximaal genieten van uw woonruimte. Geniet van het uitzicht op uw balkon en bespaar energie door de isolerende werking van een balkon glaswand. Ook zorgt een glazen balkon ervoor dat de veiligheid toeneemt en u minder geluidsoverlast heeft van rijdende auto’s of een luidruchtige buurt.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

De voordelen van een balkon glaswand

Wilt u uw balkon afschermen? Met de juiste balkonafscherming kunt u het gehele jaar door ongekend genieten van het balkon.

Door slechte weersinvloeden kunt u op uw balkon last hebben van de wind, regen of kou. Het is dan onprettig om op het balkon te zitten of te staan. Het plaatsen van een balkondoek kan soms wat verlichting brengen, maar heeft veel nadelen. Zo kan een balkondoek het uitzicht naar buiten toe belemmeren en licht wegnemen. Laat daarom uw balkon afschermen met balkonbeglazing van De Balkonbeglazer. Door middel van glazen balkonschermen heeft u altijd een scherp uitzicht naar buiten toe, zodat u het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten!

Balkon afschermen
Balkon beglazing Rotterdam

Onze balkon glaswand projecten

Van scherpe hoeken tot ronde balkons, De Balkonbeglazer biedt voor elk type balkon balkonbeglazing op maat.

Een balkon afschermen met glazen balkonschermen biedt verder de volgende voordelen:

  • Een extra woonruimte die u eenvoudig dicht en open kunt maken;
  • Meer veiligheid door uw balkon dicht te maken;
  • Een fraaier uiterlijk van het balkon.

Bovendien zorgen wij met onze beglazingssystemen voor een volledig zicht naar buiten toe. Het bediengemak is optimaal door de eenvoudige bediening. U kunt dus met andere woorden in korte tijd uw balkon afschermen!

Recent afgeronde projecten

Verbeter het milieu

Benieuwd naar de mogelijkheden van balkonbeglazing? Wilt u direct inzicht in het afschermen van uw balkon? Neem dan contact met ons op via de telefoon of per mail. De Balkonbeglazer: voor het leveren én monteren van glazen balkonschermen!

Middels onze portfolio kunt u alvast inzicht krijgen in de mogelijkheden. Ook kunt u onze pagina op Facebook bezoeken voor referenties. Wij helpen u graag verder om uw droomhuis of appartement te realiseren. Omdat onze werkzaamheden enige expertise en maatwerk vereisen, dient u altijd een offerte op maat te laten opstellen. Daarvoor komen wij graag bij u thuis langs om alles op te meten.

Glaswand voor balkon

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Door gebruik te maken van een eigen systeem, bieden wij maatwerk beglazing voor elk balkon!

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing  op maat een passende oplossing voor uw woning. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van uw balkon.

Daarnaast wordt vanuit ons maatwerk het balkon afschermen volledig op maat gemaakt. Dit zorgt voor een extra woonruimte en optimaal wooncomfort. Hierdoor kunt u niet alleen in de lente en zomer van uw balkon genieten, maar het hele jaar! Onderstaand hebben wij de voordelen nog even kort en krachtig voor u op een rijtje gezet.

  • Creëeren van een extra woonruimte
  • Verbeteren van het uiterlijk én aanzicht van uw balkon
  • Minimaliseren van geluidsoverlast
  • Veiligheid maximaal waarborgen
  • Uw woning verduurzamen