Balkon afschermen

Balkon afschermen

Wilt u uw balkon afschermen? Met de juiste balkonafscherming kunt u het gehele jaar door ongekend genieten van het balkon. Door slechte weersinvloeden kunt u op uw balkon last hebben van de wind, regen of kou. Het is dan onprettig om op het balkon te zitten of te staan. Het plaatsen van een balkondoek kan soms wat verlichting brengen, maar heeft veel nadelen. Zo kan een balkondoek het uitzicht naar buiten toe belemmeren en licht wegnemen. Laat daarom uw balkon afschermen met balkonbeglazing van De Balkonbeglazer. Door middel van glazen balkonschermen heeft u altijd een scherp uitzicht naar buiten toe, zodat u het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten!

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Balkonbeglazing op maat

Glazen wanden voor balkonafscherming

Van scherpe hoeken tot ronde balkons, De Balkonbeglazer biedt voor elk type balkon balkonbeglazing op maat. Een balkon afschermen met glazen balkonschermen biedt verder de volgende voordelen:

  • Een extra woonruimte die u eenvoudig dicht en open kunt maken;
  • Meer veiligheid door uw balkon dicht te maken;
  • Een fraaier uiterlijk van het balkon.

Bovendien zorgen wij met onze beglazingssystemen voor een volledig zicht naar buiten toe. Het bediengemak is optimaal door de eenvoudige bediening. U kunt dus met andere woorden in korte tijd uw balkon afschermen!

Dé specialist in balkonbeglazing

Met meer dan dertig jaar ervaring kunnen wij ons oprecht een specialist noemen op het gebied van balkonbeglazing. Door te blijven investeren in onze werknemers en materialen, hebben wij een nieuw systeem kunnen ontwikkelen. Hierdoor hebben wij landelijk naam kunnen maken. Of u nu balkonbeglazing nodig heeft in de Randstad of in het oosten van Nederland, onze specialisten staan voor u klaar door het hele land!

Direct uw balkon afschermen!

Benieuwd naar de mogelijkheden van balkonbeglazing? Wilt u direct inzicht in het afschermen van uw balkon? Neem dan contact met ons op via de telefoon of per mail. De Balkonbeglazer: voor het leveren én monteren van glazen balkonschermen!

Middels onze portfolio kunt u alvast inzicht krijgen in de mogelijkheden. Ook kunt u onze pagina op Facebook bezoeken voor referenties. Wij helpen u graag verder om uw droomhuis of appartement te realiseren. Omdat onze werkzaamheden enige expertise en maatwerk vereisen, dient u altijd een offerte op maat te laten opstellen. Daarvoor komen wij graag bij u thuis langs om alles op te meten.

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op