Balkon dichtmaken met glas

Balkon dichtmaken met glas

Geniet het hele jaar rond van een balkon dichtmaken met glas. Hiermee kunt u zelfs tijdens een regenachtige herfstdag genieten van de prachtige kleuren van de fladderende bladeren. Zelfs het eerste lentezonnetje kunt u meepakken vanaf uw eigen balkon. Laat het zonnestralen regenen op uw balkon met glas!

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Balkon voor de échte levensgenieter

Geniet 365 dagen per jaar maximaal van uw eigen balkon met glas

Een balkon dichtmaken met glas zorgt ervoor dat u tijdens elk seizoen kunt genieten van de buitenlucht. Ervaar de prachtige herfstkleuren als de bladeren van de bomen vallen vanuit uw balkon van glas. Snuif de koude lucht door de balkon glaswand in de winter. Of geniet van het zonnetje in de lente en de zomer. Wat uw voorkeur ook is. Wij zorgen ervoor.

Het grote voordeel van een dichtgemaakt balkon is dat de doorgaans barre weersomstandigheden in ons kikkerlandje geen parten meer spelen. Ook voorziet het balkon glas voor uw woning van een prachtig aanzicht én een moderne uitstraling. Deze redenen zorgen ervoor dat de populariteit van balkonbeglazing alsmaar toeneemt.

Balkon dichtmaken met glas
Balkon glaswand

Klaar voor de toekomst

Investeer nú en profiteer in de toekomst

Een balkon dichtmaken met glas is een investering die u op dit moment maakt. Maar u profiteert hier vele jaren van! Zo neemt de waarde van uw woning toe, bespaard u energie en trekt u het uiterlijk van uw appartement of woonhuis naar een hoger niveau toe. Glas voor balkon heeft de volgende voordelen:

  • Zet de verwarming minder snel aan
  • Oudere woningen verliezen minder snel warmte
  • Balkon glas is goed voor het milieu
  • Goed voor uw eigen spaarvarkentje
  • Overbrugging tussen koude buitenlucht en woning

Ons portfolio

Werkwijze De Balkonbeglazer

Wij begeleiden u van A tot Z

Naast ons specialisme in het plaatsen van balkonbeglazing begeleiden wij u ook van A tot Z tijdens het gehele proces. Uit onze ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk dit is. Zo herinneren wij er u aan om contact op te nemen met de Vereniging van Eigenaren. Indien u een koopappartement heeft dient u hier namelijk toestemming voor balkonscherm glas aan te vragen. Onderstaand is onze complete werkwijze in stappen weergegeven.

  1. Vergunningen
  2. Inmeten + offerte
  3. Montage
Balkonglas

Over De Balkonbeglazer

Met ruim 30 jaar ervaring mogen wij ons specialist noemen op het gebied van balkonbeglazing. Wij bieden de voordeligste prijzen van Nederland aan. Ook krijgt u vanuit onze fabriek standaard 10 jaar garantie op het balkon glas. Heeft u problemen? Dan staan wij 24/7 voor u paraat om dit op een passende wijze op te lossen.

Glaswand voor balkon

Balkon dichtmaken met glas

Ruim 30 jaar ervaring in het plaatsen van balkonbeglazing.