Balkon glaswand

Balkon glaswand

Wilt u het hele jaar rond genieten van uw balkon? Dan biedt een balkon glaswand u dé perfecte uitkomst. Zo kunt u ook tijdens de typisch Nederlandse weersomstandigheden met regen, wind en koud maximaal genieten van uw woonruimte. Geniet van het uitzicht op uw balkon en bespaar energie door de isolerende werking van een balkon glaswand. Ook zorgt een glazen balkon ervoor dat de veiligheid toeneemt en u minder geluidsoverlast heeft van rijdende auto’s of een luidruchtige buurt.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

De voordelen van een balkon glaswand

Wie wilt er nou niet het maximale uit zijn woonruimte halen? Met een glas balkon bent u het hele jaar in staat om te genieten van uw balkon.

De weersomstandigheden spelen hierdoor geen rol meer in het doorgaans regenachtige Nederland. De Balkonbeglazer helpt u met een glaswand balkon naar eigen wens en ruimte. Van scherpe hoeken tot een rond balkon! Voorzie uw balkon eenvoudig van een balkon serrre.

  • Creëer een extra woonruimte
  • Verbeter de veiligheid
  • Geniet van een fraaier balkon uiterlijk
  • Geniet van een volledig uitzicht
Balkon glaswand
Balkonbeglazing

Onze balkon glaswand projecten

Vanuit onze ruim 30 jaar ervaring mogen wij ons met trots een specialist noemen op het gebied van een balkon glaswand. Hoe wij dit bereikt hebben? Door continu te blijven investeren in werknemers, materialen én het ontwikkelen van een nieuw systeem. Hierdoor hebben wij zowel in de Randstad als het oosten van Nederland meerdere woningen voorzien van een extra woonruimte!

Zo trots als we zijn hebben wij onze verschillende projecten met een balkon glaswand verzameld op onze website. Hierdoor kunnen onze klanten een betere indruk krijgen van onze balkonbeglazing. Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan meerdere referenties via Facebook. Wij helpen u maar al te graag om uw droomhuis of appartement te realiseren.

Recent afgeronde projecten

Verbeter het milieu

Naast de verbetering voor uw eigen woning heeft het plaatsen van een balkon glaswand ook een positieve invloed op het milieu. Bij het afschermen en dichtmaken van uw balkon houden wij namelijk rekening met de isolatie. Hierdoor wordt warmteverlies tegen gegaan én dus energie bespaard!

Verder ontzorgen wij u van begin tot eind met het plaatsen van een balkon glaswand. Vanuit ons specialisme zijn wij namelijk in staat om u maximaal te laten genieten van het uitzicht naar buiten. Hierbij komt dus ook kijken dat wij het warmteverlies minimaliseren en uw woning op deze manier verduurzaamt.

Glaswand voor balkon

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Door gebruik te maken van een eigen systeem, bieden wij maatwerk beglazing voor elk balkon!

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

Een droomhuis óf appartement realiseren. Dat doen wij het liefste bij De Balkonbeglazer door u van balkonbeglazing te voorzien. Hoe wij dit kunnen aanbieden? Vanuit onze jarenlange ervaring beschikken wij over de juiste expertise om u het nodige maatwerk aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld het opstellen van een offerte op maat.

Als dé specialist van het plaatsen van een glaswand op uw balkon helpen wij u graag om met realiseren van uw droomhuis of appartement! Onze werkzaamheden vereisen expertise en maatwerk waardoor wij in alle gevallen een offerte op maat voor u opstellen. Ook komen wij graag bij u thuis langs om de juiste maten op te meten. Hierdoor zijn wij altijd in staat om u de juiste oplossing te bieden als vakkundige specialist. Hieronder hebben wij nog enkele reden opgesomd waarom u voor de werkwijze van De Balkonbeglazer moet kiezen.

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • De scherpste prijzen van Nederland
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • 24/7 bereikbaar bij problemen

Wilt u meer over ons te weten komen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.