Glas balkon

Glas balkon

Uw balkon geeft u meer leefruimte op de warmere dagen. Wilt u echter het hele jaar door uw balkon gebruiken, dan is glas de oplossing. Dankzij de schuifwanden van glas die op uw balkon worden gemonteerd door de Balkonbeglazer, creëert u direct een extra kamer.

De Balkonbeglazer staat voor kwaliteit. Vanuit het klein begonnen in Kaatsheuvel met het leveren en monteren van kozijnen, zijn wij hedendaags uitgegroeid tot dé specialist in balkonbeglazing. Wij monteren en leveren balkonbeglazing door heel Nederland. Alle systemen worden in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor we de kwaliteit hoog en de kosten laag kunnen houden. Een glazen balkon is nog nooit zo dichtbij voor u geweest. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij uw balkon kunnen komen bekijken. Wij stellen vervolgens een gepaste offerte op. U kunt dan in korte tijd thuis genieten van uw glazen balkon.

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Balkonbeglazing op maat

Specialist in balkonbeglazing

Een kleine dertig jaar geleden heeft De Balkonbeglazer zich volledig getransformeerd tot dé specialist in balkonbeglazing. Door het ontwikkelen van een eigen systeem zijn wij uitgegroeid tot landelijk opererend bedrijf. Wilt u graag balkonbeglazing in Limburg laten realiseren? Of bent u woonachtig in een flat in Rotterdam? De Balkonbeglazer komt graag bij u langs voor een offerte op maat.

Maar waar bent u nou precies van verzekerd bij De Balkonbeglazer? U bent bij ons verzekerd van:

  • Kwaliteit: met ruim dertig jaar aan ervaring bent u verzekerd van kwaliteit.
  • Scherpheid: wij zorgen ervoor, met de scherpste prijzen van Nederland, dat u niet meer hoeft te betalen dan nodig is.
  • Garantie: met tien jaar lang garantie bent u verzekerd van geen onvoorziene kosten.
  • Betrouwbaarheid: wij lossen uw eventuele problemen binnen 24 uur op. Niet voor niets zijn wij 24/7 beschikbaar voor u!

Vraag een offerte aan

Vul ons contactformulier in voor het aanvragen van een offerte. Wilt u graag al enkele realisaties van De Balkonbeglazer zien, alvorens een offerte aan te vragen? Bezoek dan onze ruime showroom in Kaatsheuvel van meer dan 100 m². Ongetwijfeld dat u hier iets ziet dat volledig bij u past!

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

balkonbeglazing maatwerk - usps

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

balkonbeglazing maatwerk - usps

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

balkonbeglazing maatwerk - usps

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

balkonbeglazing maatwerk - usps