Balkonscherm glas

Balkonscherm glas

Zorgeloos het hele jaar genieten van een balkonscherm glas. Wie wilt dat nou niet? Met de regenachtige weersomstandigheden in ons land is het soms behelpen op een balkon. Met het plaatsen van een glazen balkon creëert u een extra woonruimte waar u maximaal van het uitzicht kan genieten. Daarnaast profiteert u van nog meer voordelen. Lees snel verder…

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Profiteer van de voordelen

Creëer een extra ruimte om in te wonen en geniet maximaal van uw woning. Zo geniet u ook tijdens de herfst en winter van uw balkon met een glas balkon. Geniet van het uitzicht en plaats een balkon serre. Wij komen deze op maat inmeten om vervolgens bij u thuis te plaatsen.

Naast de voordelen voor uw wooncomfort bent u tegelijkertijd ook bezig met duurzaamheid. Zo is een balkonscherm glas goed voor het milieu. Met het afschermen en dichtmaken van een balkon wordt namelijk minder warmte verloren. Tegelijkertijd is er dus sprake van energiebesparing waardoor niet alleen het milieu verbeterd wordt, maar u tegelijkertijd ook minder kosten maakt.

  • Profiteer van een extra woonruimte
  • Verbeter het uiterlijk én uitzicht van uw balkon
  • Reduceer geluidsoverlast
  • Verbeter de veiligheid
  • Draag uw steentje bij aan het milieu
Balkonscherm glas
Balkon schermen

Onze projecten

In ruim 30 jaren als specialist verbeteren wij ons continu voor een balkonscherm glas op maat bij u thuis. Stilstand is achteruitgang.

Vanuit dit credo ontwikkelen wij continu en investeren wij in onze materialen en personeel. Dit heeft tot op heden al geresulteerd in een splinternieuw systeem. Als vanzelfsprekend hebben wij hierdoor een zeer divers en uitgebreid portfolio opgebouwd door alle uithoeken van Nederland.

Naast deze projecten vind u op onze Facebook pagina meerdere referenties. Op onze portfolio pagina hebben wij de nodige voorbeelden verzameld waar wij personen geholpen hebben een droomhuis of een droomappartement te realiseren. Hebben wij uw interesse ook gewekt?

Recent afgeronde projecten

Onze werkwijze

Door de jaren heen hebben wij onze werkwijze bijgespijkerd voor het plaatsen van een balkonscherm glas bij uw woning.

De eerste stap? Wij komen graag bij uw woning langs om de juiste afmetingen te komen inmeten. Hierna hebben wij de benodigde informatie voor het maken van een offerte. In de tussentijd helpen wij u om over de juiste vergunnigen te beschikken. Na een akkoord over onze offerte plaatsen wij de balkonbeglazing bij u thuis.

Als specialist begrijpen wij dat een gezonde portie vertrouwen vereist is bij het creëeren van uw droomwoning of appartement. Daarom begeleiden wij u van begin tot eind bij het plaatsen van een glaswand voor uw balkon. Tijdens dit proces voorzien wij u van een passende service. Meer weten? Bekijk de pagina over ons.

Glaswand voor balkon

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Door gebruik te maken van een eigen systeem, bieden wij maatwerk beglazing voor elk balkon!

Waarom voor ons kiezen?

Wij bieden het benodigde maatwerk om het balkonscherm glas naadloos aan te laten sluiten op uw balkon. Hierdoor wordt een ideale ruimte gecreëerd die voor extra woonruimte én comfort zorgt. Vanuit een offerte op maat begint ons proces. Dit eindigt pas zodra het balkonscherm van glas volledig gemonteerd is.

Daarnaast bieden wij u net wat extra’s door onze jarenlange ervaring. Daarom hebben wij de voordelen van De Balkonbeglazer voor u op een rijtje gezet.

  • 30 jaar ervaring
  • Binnen Nederland dé scherpste prijzen
  • 10 jaar garantie vanuit onze fabriek
  • 24/7 bereikbaar voor problemen