Balkonbeglazing Nijmegen

Wilt u uw balkon dichtmaken om het gehele jaar door te kunnen genieten van het buitenleven? De Balkonbeglazer is dé specialist voor balkonbeglazing in Nijmegen. Met al ruim 30 jaar ervaring bent u ervan verzekerd van de beste kwaliteit balkonglas.

Wij produceren verder alles in eigen fabriek, waardoor wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen tegen de laagste prijs. Het plaatsen van balkonbeglazing brengt verder geen grote verbouwingen met zich mee. Daarnaast maken mij geen gebruik van staande profielen, waardoor de glaswanden haast onzichtbaar zijn en u kunt genieten van het mooie uitzicht.

Voordelen van balkonbeglazing

Met het plaatsen van balkonglas creëert men eigenlijk een extra leefruimte, waarbij u kunt genieten van het buitenleven, ook in de wat koudere dagen van het jaar. Het is eenvoudig in gebruik door ons schuif-draaiglassysteem en is het mogelijk om de glaswanden voor een gedeelte of helemaal open te zetten. Het balkonglas beschermt u verder tegen wind, regen, kou en geluid. De glaswanden zijn tevens ook nog eens energiebesparend, omdat het balkonglas isolerend werkt.

Voor ieder balkon

Met ons schuif-draaiglassysteem is het mogelijk om ieder balkon, veranda of terras te voorzien van glaswanden. Zo is het ook mogelijk om een rond balkon of een balkon met meerdere hoeken te voorzien van balkonbeglazing.

Wij maken graag een afspraak om te luisteren naar de wensen en om u een degelijk advies te geven. Met de jarenlange ervaring bent u ervan verzekerd dat uw balkonbeglazing snel en vakkundig geplaatst zal worden.

Voor de verschillende mogelijkheden of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor de balkonbeglazing in Nijmegen komen wij graag bij u langs!