Balkonbeglazing Noord-Holland

Met de balkonbeglazing van de Balkonbeglazer geniet u het hele jaar van uw balkon. Wij zijn al vele jaren dé specialist op het gebied van balkonbeglazing in Noord-Holland. Wij hebben een uniek systeem ontwikkeld dat eenvoudig in gebruik is en u een volledig uitzicht geeft naar buiten. Er wordt geen gebruik gemaakt van staande profielen ,waardoor het uitzicht niet belemmerd wordt en ten alle tijde zeer scherp is. Door productie in onze eigen fabriek en montage door eigen vakmensen , bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs en de beste kwaliteit.

Maatwerk

De Balkonbeglazer levert uitsluitend maatwerk. Ons unieke draai en schuifsysteem wordt op diverse plaatsen toegepast. Als terrasafscheiding, veranda afschermen en als balkonafscheiding. Het balkon afschermen doet u eenvoudig door de balkonschermen te verschuiven. De panelen kunnen volledig open gemaakt worden zodat u toch het karakter van uw balkon behoud. Zo heeft u in de zomer een heerlijke balkon en geniet u van de buitenlucht en in de winter heeft u een geïsoleerd balkon zodat u uit de wind zit. Met onze balkonbeglazing geniet u het hele jaar van uw balkon in Noord-Holland.

Heeft u een balkon met meerder hoeken of juist een rond balkon? Geen probleem, ons systeem kan zelfs op dergelijke balkons geplaatst worden. Wilt u alvast inspiratie opdoen en bekijken welke balkonbeglazing in Noord-Holland is geplaatst, bekijk dan onze portfolio .

Persoonlijk advies

Graag komen wij naar u toe om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Onze vakmensen geven u vakkundig advies en helpen u bij het aanvragen van toestemmingen en/of vergunningen. Creëer extra leefruimte en geniet nog meer van uw balkon. Neemt contact met ons op en vraag vrijblijvend de offerte aan.