Balkonscherm

Balkonscherm

Wilt u een balkonscherm laten plaatsen ten behoeve van balkonbeglazing? Vraag dan direct een offerte aan bij De Balkonbeglazer! Wij hebben al vele particulieren mogen helpen bij problemen met een open balkon. Door onze balkonbeglazingssystemen kunt u het hele jaar door genieten van uw balkon. Wij komen daarom graag bij u langs om de situatie in te meten. Vervolgens kunnen wij u een passende offerte verstrekken. Met oplossingen van De Balkonbeglazer geniet u 365 dagen per jaar van het balkon!

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Balkonbeglazing op maat

Glazen schuifwanden als windschermen

Een balkonscherm biedt bescherming tegen weersinvloeden. Wij installeren onze glazen schuifwanden bij u thuis, zodat u in een handomdraai kunt genieten van een extra kamer. De glazen schuifwanden vormen één geheel en kunnen eenvoudig open- en dichtgemaakt worden. Met De Balkonbeglazer kiest u voor:

  • Kwaliteit balkon glas uit eigen fabriek;
  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Een ruime ervaring van 30 jaar in het plaatsen van balkonbeglazing.

Wij ondersteunen u in het gehele proces

Naast het plaatsen van balkonschermen zorgen wij ook voor belangrijke aanverwante zaken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het regelen van een vergunning bij de gemeente of hulp bij het aanvragen van balkonbeglazing bij de VvE (Vereniging van Eigenaren). Met andere woorden ondersteunen wij u in dit proces van A tot Z!

De specialist in balkonbeglazing

Laat uw balkonscherm plaatsen door De Balkonbeglazer, dé specialist in balkonbeglazing. Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons direct bereiken via 0416-533466 of 06-21292181. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u alvast via onze portfolio of door een bezoek te brengen aan onze pagina op Facebook. De Balkonbeglazer: wij vergroten uw woongenot!

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

balkonbeglazing maatwerk - usps

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

balkonbeglazing maatwerk - usps

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

balkonbeglazing maatwerk - usps

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

balkonbeglazing maatwerk - usps