Glazen balkonafscheiding

Glazen balkonafscheiding

Met een glazen balkonafscheiding houdt u het slechte weer buiten, terwijl u wel ongekend kunt genieten van het buitenleven. Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van glazen balkonschermen? De Balkonbeglazer staat voor zowel het leveren als monteren van kwaliteit balkonschermen. Met onze glazen balkonafscheiding geniet u alle vier seizoenen van uw balkon!

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Balkonbeglazing op maat

Scherpe prijs van balkon glas

De Balkonbeglazer produceert het balkon glas in eigen fabriek, waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen waarborgen. Bovendien kunnen wij hierdoor een scherpe prijs hanteren voor onze balkonbeglazingssystemen. Verder kiest u met De Balkonbeglazer voor dé specialist in het beglazen van uw balkon:

  • Een ruime ervaring van dertig jaar;
  • Tien jaar garantie op onze producten;
  • 24/7 bereikbaar bij eventuele problemen.

Door De Balkonbeglazer in te schakelen, weet u zeker dat de glazen balkon afscheiding in goede handen is.

Inmeten van glazen balkonafscheiding

Bij het verrichten van onze werkzaamheden staan wij voor kwaliteit met een persoonlijke aanpak. Omdat wij bij u thuis langskomen, hechten wij veel waarde aan een goede klantrelatie. Dit is noodzakelijk om de gevraagde werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. U kunt daarom rekenen op een uitstekende service bij De Balkonbeglazer!

We bespreken voorafgaand aan de productie hoe u zelf de glazen balkonafscheiding voor u ziet. Vervolgens produceren we het balkonafscheiding glas volgens uw wensen.

Aanvragen van een vergunning

Naast het plaatsen van een glazen balkonafscheiding zorgen wij ook voor de aanvraag van eventuele vergunningen. Enerzijds dient u namelijk voor het plaatsen van balkonbeglazing een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Anderzijds moet u goedkeuring krijgen bij de VvE (Vereniging van Eigenaren). Met andere woorden ondersteunen wij u in dit proces van A tot Z!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Een impressie van de mogelijkheden kunt u verkrijgen via Facebook of onze Portfolio. Door het beglazen van uw balkon geniet u voortaan 365 dagen per jaar van het buitenleven!

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

balkonbeglazing maatwerk - usps

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

balkonbeglazing maatwerk - usps

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

balkonbeglazing maatwerk - usps

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

balkonbeglazing maatwerk - usps