Onderhoud balkonbeglazing

Onderhoud balkonbeglazing

De Balkonbeglazer is dé specialist in het beglazen van uw balkon. Voor het plaatsen van balkonbeglazing maken wij gebruik van kwaliteitsproducten. U kunt rekenen op kwaliteitsproducten die ontworpen zijn voor een langdurig gebruik. Belangrijke kernwoorden voor onze oplossingen zijn dan ook gebruikszekerheid en gebruikersgemak. Indien gewenst adviseren wij u graag omtrent het onderhoud van de balkonbeglazing. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat u maximaal van uw balkonbeglazing kunt genieten!

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Balkonbeglazing op maat

Het plaatsen van beglazingssystemen

Wij bieden een ruime ervaring van dertig jaar in het leveren, plaatsen én onderhouden van balkonbeglazing. Na het inmeten van de omgeving plaatsen wij het beglazingssysteem op een vakkundige wijze:

  • Plaatsen van glazen panelen (inclusief bevestiging, ophanging en afstelling);
  • Controleren van draaiende onderdelen (scharnieren en loop- en geleidewagens);
  • Afwerking van rubbers en tochtborstels.

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan wij een complete aanpak. Het is namelijk zo dat u toestemming nodig heeft van de Vereniging van Eigenaren (VvE) voor het plaatsen van balkonbeglazing in uw appartement. Wij ondersteunen u graag bij deze aanvraag, zodat u een prachtige balkonkamer verkrijgt.

Balkonbeglazing prijzen

Vooraf is het voor De Balkonbeglazer niet mogelijk om prijzen van balkonbeglazing inzichtelijk te maken. Dit komt doordat onze beglazingssystemen maatwerk vereisen. Wel kunt u rekenen op de scherpste prijzen van Nederland. Bovendien heeft u tien jaar fabrieksgarantie op al onze producten en diensten. Kortom: volledig transparant, zonder onverwachte kosten!

Neem contact op!

Heeft u vragen over het onderhoud van balkonbeglazing? Wilt u direct balkonbeglazing bij u thuis laten plaatsen? Neem dan direct contact met ons op. Via onze portfolio en pagina op Facebook kunt u alvast een impressie krijgen van diverse realisaties. Neem u gerust een kijkje!

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

balkonbeglazing maatwerk - usps

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

balkonbeglazing maatwerk - usps

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

balkonbeglazing maatwerk - usps

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

balkonbeglazing maatwerk - usps