Windscherm

Windscherm

Met een windscherm kunt u eenvoudig uw balkon beglazen en genieten van het prachtige buitenleven zonder concessies. Wilt u balkonschermen als windschermen plaatsen om vier seizoenen per jaar van uw balkon te genieten? Neem dan direct contact op met De Balkonbeglazer, dé specialist in balkonbeglazing!

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Balkonbeglazing op maat

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding balkonbeglazing

Wij staan voor het vakkundig beglazen van uw balkon. Dit doen wij door het plaatsen van balkon glas als windscherm in combinatie met slimme geleiders. Hierdoor kunt u eenvoudig uw balkonbeglazing open- en dichtmaken. Door het balkon glas in eigen fabriek te produceren, kunnen wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding waarborgen. Daarnaast kunt u bij De Balkonbeglazer rekenen op:

  • Een ervaring van dertig jaar in het produceren én monteren van balkonbeglazing;
  • Een garantie van tien jaar op onze windschermen;
  • Bij eventuele problemen staan wij 24/7 voor u klaar.

Een windscherm levert gemak op

In korte tijd kunt u uw balkon makkelijk dichtmaken. Heeft u te maken met kou, wind of regen? Door het dichtmaken van uw balkon bent u beschermd tegen de weersinvloeden. Bovendien zorgt balkonbeglazing voor geluidsisolatie én meer veiligheid. Kortom: balkonbeglazing levert ontzettend veel gemak op!

Vraag een offerte aan!

Heeft u vragen of wilt u direct een windscherm laten plaatsen? U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en het aanvragen van een offerte. Wij komen vervolgens bij u langs om de balkonbeglazing in te meten. Zo weet u zeker dat u maatwerk verkrijgt. Diverse vormen van balkonbeglazing kunt u vinden via Portfolio en Facebook. Ideaal om alvast warm te worden van glazen windschermen.

De Balkonbeglazer ondersteunt u in het gehele proces van balkonbeglazing. Bij het beglazen van uw balkon dient u namelijk toestemming te hebben van zowel de gemeente als de VvE (Vereniging van Eigenaren). Wij helpen u graag hierbij!

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

balkonbeglazing maatwerk - usps

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

balkonbeglazing maatwerk - usps

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

balkonbeglazing maatwerk - usps

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

balkonbeglazing maatwerk - usps