Windscherm

Windscherm

Met een windscherm kunt u eenvoudig uw balkon beglazen en genieten van het prachtige buitenleven zonder concessies. Wilt u balkonschermen als windschermen plaatsen om vier seizoenen per jaar van uw balkon te genieten? Neem dan direct contact op met De Balkonbeglazer, dé specialist in balkonbeglazing!

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Balkonbeglazing op maat

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding balkonbeglazing

Wij staan voor het vakkundig beglazen van uw balkon. Dit doen wij door het plaatsen van balkon glas als windscherm in combinatie met slimme geleiders. Hierdoor kunt u eenvoudig uw balkonbeglazing open- en dichtmaken. Door het balkon glas in eigen fabriek te produceren, kunnen wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding waarborgen. Daarnaast kunt u bij De Balkonbeglazer rekenen op:

  • Een ervaring van dertig jaar in het produceren én monteren van balkonbeglazing;
  • Een garantie van tien jaar op onze windschermen;
  • Bij eventuele problemen staan wij 24/7 voor u klaar.

Een windscherm levert gemak op

In korte tijd kunt u uw balkon makkelijk dichtmaken. Heeft u te maken met kou, wind of regen? Door het dichtmaken van uw balkon bent u beschermd tegen de weersinvloeden. Bovendien zorgt balkonbeglazing voor geluidsisolatie én meer veiligheid. Kortom: balkonbeglazing levert ontzettend veel gemak op!

Vraag een offerte aan!

Heeft u vragen of wilt u direct een windscherm laten plaatsen? U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en het aanvragen van een offerte. Wij komen vervolgens bij u langs om de balkonbeglazing in te meten. Zo weet u zeker dat u maatwerk verkrijgt. Diverse vormen van balkonbeglazing kunt u vinden via Portfolio en Facebook. Ideaal om alvast warm te worden van glazen windschermen.

De Balkonbeglazer ondersteunt u in het gehele proces van balkonbeglazing. Bij het beglazen van uw balkon dient u namelijk toestemming te hebben van zowel de gemeente als de VvE (Vereniging van Eigenaren). Wij helpen u graag hierbij!

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op