Balkonbeglazing Amsterdam

Bent u opzoek naar balkonbeglazing in Amsterdam? De Balkonbeglazer is hét adres voor uw balkonafscheiding. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het leveren en monteren van balkonbeglazing.
Door de jaren heen hebben wij ons eigen systeem ontwikkeld.

Met onze balkonbeglazing in Amsterdam geniet u het hele jaar van uw balkon. Creëer niet alleen extra leefruimte maar ook:

  • Bescherming tegen wind,regen en kou
  • Meer veiligheid
  • Meer rust doordat balkonbeglazing isolerend werkt

Uniek systeem

Wij gaan voor de beste kwaliteit. De afgelopen jaren hebben wij onze kennis en vakmanschap gebundeld in één uniek systeem. We hebben balkonbeglazing ontwikkeld met glaspanelen van 8 tot 12 mm gehard glas. De balkonschermen worden via dubbele kogellagering en kunststof wielen in een speciaal daarvoor systeem opgehangen. Door dit schuif en draaisysteem is het zeer eenvoudig om de balkonbeglazing te verschuiven. Onze balkonafscheiding is nagenoeg voor ieder balkon in Amsterdam geschikt. Het is zelfs mogelijk om een rond of een balkon met meerdere hoeken te voorzien met balkonbeglazing.

Beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Doordat wij alles zelf beheren van, productie tot montage bent u bij ons verzekerd van de laagste prijs en de beste kwaliteit balkonbeglazing. Onze vakkundige monteurs monteren snel en secuur de balkonschermen en maken geen gebruik van staande profielen waardoor het uitzicht ten alle tijde scherp is. Wilt u ook graag het hele jaar genieten van uw balkon? Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs in Amsterdam om de wensen en mogelijkheden te bespreken.