Balkonbeglazing Nieuwegein

Met balkonbeglazing kunt u alle seizoenen van uw balkon genieten! De Balkonbeglazer is dé specialist in het plaatsen van balkonbeglazing in Nieuwegein, Utrecht en omgeving. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring, waardoor wij u de beste kwaliteit balkonglas en echt vakmanschap kunnen bieden.

Onze voordelen

Het laten plaatsen van balkonbeglazing biedt veel voordelen. Het biedt extra leefruimte, omdat u het hele jaar door van het balkon gebruik kan maken. Het beschermt u tegen geluidsoverlast, kou, wind en regen. In de zomer is het glas eenvoudig open te schuiven door ons unieke schuif-en-draaisysteem. In de winter maakt u het balkon ook eenvoudig dicht. Doordat het u beschermt tegen de kou, zorgt het ook dat u energie bespaard.

Een systeem voor elk balkon

Het unieke schuif-en-draaisysteem van De Balkonbeglazer is op bijna elk balkon te installeren. Zelfs als u een rond balkon of een balkon met meerdere hoeken heeft.

Wij komen graag bij u langs bij Nieuwegein om uw wensen met betrekking tot balkonbeglazing te bespreken en u een eerlijk advies te geven.