Balkonbeglazing Utrecht

Met balkonbeglazing kunt u het hele jaar van het balkon genieten. Daarnaast ziet uw balkon er een stuk luxer uit met onze glaswanden. Maar balkonbeglazing biedt nog meer voordelen:

  • Veiliger, met name voor kleine kinderen
  • Werkt isolerend
  • Geluidwering
  • Beschermt tegen kou, wind en regen.

De Balkonbeglazer heeft ruim 30 jaar ervaring en heeft balkonbeglazing al geïnstalleerd op diverse balkons in Utrecht en omgeving.

Productie in eigen huis

Wij produceren alles in onze eigen fabriek en laten het alleen leveren en installeren door vakmensen. Omdat we de productie van balkonbeglazing zelf doen, kunnen wij u verzekeren van de beste prijs en kwaliteit.

Daarnaast maken wij ook gebruik van een uniek draai- en schuifsysteem. Dit geeft ons de mogelijkheid om de balkonschermen op bijna elk balkon te plaatsen. Zelfs op balkons met meerdere hoeken of met een ronding!

Het balkonglas bestaat verder uit een dubbele kogellagering en kunststof wieltjes. Met dit systeem kunt u eenvoudig uw balkon openen om zo te genieten van het mooie weer en ook eenvoudig weer dicht maken.

De glaspanelen zijn 8 tot 12 millimeter dik, ideaal om geluid en kou te weren.

De beste prijs

Wij bieden u de beste prijs en kwaliteit, omdat wij de productie in huis houden. Onze adviseurs komen graag bij u langs in Utrecht om de mogelijkheden en uw wensen van balkonbeglazing samen met u te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!