Balkonbeglazing Utrecht

Balkonbeglazing Utrecht

Met balkonbeglazing kunt u het hele jaar van het balkon genieten. Daarnaast ziet uw balkon er een stuk luxer uit met onze glaswanden. Maar balkonbeglazing biedt nog meer voordelen:

  • Veiliger, met name voor kleine kinderen;
  • Werkt isolerend;
  • Geluidwering;
  • Beschermt tegen kou, wind en regen.

De Balkonbeglazer heeft ruim dertig jaar ervaring en heeft balkonbeglazing al geïnstalleerd op diverse balkons in Utrecht en omgeving.

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Balkonbeglazing op maat

Productie in eigen huis

Wij produceren alles in onze eigen fabriek en laten het alleen leveren en installeren door vakmensen. Omdat we de productie van balkonbeglazing zelf doen, kunnen wij u verzekeren van de beste prijs en kwaliteit. Daarnaast maken wij ook gebruik van een uniek draai- en schuifsysteem. Dit geeft ons de mogelijkheid om de balkonschermen op bijna elk balkon te plaatsen. Zelfs op balkons met meerdere hoeken of met een ronding!

Het balkonglas bestaat verder uit een dubbele kogellagering en kunststof wieltjes. Met dit systeem kunt u eenvoudig uw balkon openen om zo te genieten van het mooie weer en het ook weer makkelijk dichtmaken. De glaspanelen zijn 8 tot 12 millimeter dik, ideaal om geluid en kou te weren.

De beste prijs

Wij bieden u de beste prijs en kwaliteit, omdat wij de productie in huis houden. Onze adviseurs komen graag bij u langs in Utrecht om de mogelijkheden en uw wensen van balkonbeglazing samen met u te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

balkonbeglazing maatwerk - usps

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

balkonbeglazing maatwerk - usps

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

balkonbeglazing maatwerk - usps

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

balkonbeglazing maatwerk - usps