Balkonbeglazing Den Haag

De unieke balkonbeglazing van de Balkonbeglazer biedt u vele voordelen. Naast extra leefruimte zorgt onze balkonbeglazing voor:

  • Meer veiligheid
  • Geluidswerend
  • Werkt isolerend en daardoor ook energiebesparend
  • Bescherming tegen wind,regen en kou

Door jarenlange ervaring en veel kennis is de Balkonbeglazer een expert op het gebied van balkonbeglazing in Den Haag. Wij produceren alle balkonbeglazing in onze eigen fabriek en onze vakmensen leveren en monteren door heel Nederland. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Uniek systeem

Ons draai en schuif systeem is een uniek systeem en kan op verschillende plaatsen toegepast worden.
De glaspanelen zijn gemaakt van 8 tot 12 mm gehard glas. De balkonschermen worden opgehangen in een daarvoor speciaal ontwikkeld systeem. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een dubbele kogellagering en kunststof wieltjes. Het systeem kan in één minuut geheel geopend worden om zo het karakter van van balkon te behouden. Wilt u graag inspiratie opdoen? Bekijk dan onze portfolio van balkonbeglazing in Den haag.

Kosten balkon afschermen

Wij garanderen een scherpe prijs omdat wij alles onder één dak hebben. Van productie tot montage wordt door onze vakmensen uitgevoerd. Hierdoor waarborgen wij ook de kwaliteit. De kosten voor een balkonbeglazing is per situatie anders. Wij maken alle systemen geheel op maat. Neem voor meer informatie over de kosten contact op met één van onze deskundige adviseurs. Zij geven u dan een persoonlijk advies en een goede indicatie van de kosten.