Balkonbeglazing Den Haag

Balkonbeglazing Den Haag

Unieke balkonbeglazing in Den Haag biedt u vele voordelen. Naast extra leefruimte zorgt onze balkonbeglazing voor:

  • Meer veiligheid;
  • Geluidswerend;
  • Werkt isolerend en daardoor energiebesparend;
  • Bescherming tegen wind, regen en kou.

Door jarenlange ervaring en veel kennis is De Balkonbeglazer een expert op het gebied van balkonbeglazing. Zo zijn wij ook actief in regio Den Haag. We produceren alle balkonschermen in onze eigen fabriek. Daarnaast leveren en monteren onze vakmensen door heel Nederland. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Met De Balkonbeglazer kiest u voor kwaliteit!

Balkonbeglazing op maat

Uniek systeem

Ons draai en schuif systeem is een uniek systeem en kan op verschillende plaatsen toegepast worden. De glaspanelen die daarin komen te hangen zijn gemaakt van 8 tot 12 mm gehard glas. De balkonschermen worden opgehangen in een daarvoor speciaal ontwikkeld systeem. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een dubbele kogellagering en kunststof wieltjes. Het systeem kan in één minuut geheel geopend worden om zo het karakter van het balkon te behouden. Wilt u graag inspiratie op doen? Bekijk dan onze portfolio voor balkonbeglazing in de omgeving van Den Haag. Hier krijgt u een eerste indruk van onze werken.

Kosten balkon afschermen

Wij garanderen een scherpe prijs omdat wij alles onder één dak hebben. Van productie tot montage, onze vakmensen voeren alle gevraagde werkzaamheden uit. Hierdoor waarborgen wij ook de kwaliteit. De kosten voor een balkonbeglazing is per situatie verschillend. Wij maken alle systemen geheel op maat. Neem voor meer informatie over de kosten contact op met één van onze deskundige adviseurs. Zij voorzien u dan een persoonlijk advies. Hierbij krijgt u ook een goede indicatie van de kosten.

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkonschermen, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

balkonbeglazing maatwerk - usps

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

balkonbeglazing maatwerk - usps

10 jaar eigen fabriek garantie

Standaard op al onze producten en diensten

balkonbeglazing maatwerk - usps

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

balkonbeglazing maatwerk - usps