Glazen schuifwand balkon

Glazen schuifwand balkon

Creëer extra woonruimte. Minimaliseer geluidsoverlast. En verduurzaam uw woning. Met een glazen schuifwand balkon zorgt u ervoor dat u het maximale uit uw woning haalt. Hierdoor bent u in staat om vervolgens ook maximaal te genieten met alle wooncomfort van dien.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Voor de échte levensgenieters

Geniet ook tijdens de winderige- en regenachtige weersomstandigheden in ons kleine kikkerlandje

Het lijkt misschien moeilijk. Maar ook tijdens de winderige- en regenachtige weersomstandigheden van Nederland kunt u maximaal genieten van uw balkon! Hoe? Daar helpen wij u een handje bij. Minimaliseer de geluidsoverlast, verhoog de veiligheid én bespaar tenslotte energie.

Met ons 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas wordt een hoge veiligheid gewaarborgd voor uw appartement. Bovendien houdt dit ook geluidsoverlast van scheurende auto’s en luidruchtige buurtbewoners tegen. Win-win! Ook blijft de warmte langer binnen hangen waardoor u de verwarming minder snel hoeft aan te zetten. Hiermee denkt u naast het milieu ook nog eens aan uw eigen portemonnee!

Glazen schuifwand balkon
Balkon glaswand

Investeer met een glazen schuifwand balkon

Verhoog de waarde van uw appartement en bespaar energie

Het plaatsen van een glazen schuifwand balkon betaald zich terug. De waarde van uw woning of appartement neemt toe. En u bespaard energie doordat de verwarming minder snel aangedraaid hoeft te worden. Met name bij oudere woningen is sprake van veel warmteverlies. Minimaliseer dit met een glazen wand.

  • Verwarming minder snel aan
  • Verduurzaam uw woning
  • Goed voor het milieu
  • Goed voor uw eigen spaarvarkentje

Ons portfolio

Onze werkwijze

Begeleiding van A tot Z

Bij De Balkonbeglazer beseffen wij dat er nogal wat komt kijken bij het plaatsen van balkonscherm glas. Dit begint bij de juiste vergunningen en eindigt pas zodra onze specialisten het glazen balkon bij u thuis gemonteerd hebben.

Indien u een koopappartement heeft dient u een toestemming van de Vereniging van Eigenaren te krijgen. Heeft u een koopwoning? Dan is het verstandig om bij de gemeente over mogelijke vergunningen te informeren. Naast de vergunning geeft u uw wensen door bij ons. Hierna voorzien wij u in uw behoeften met een passend aanbod op maat.

Balkonglas

Over ons

Met onze jarenlange ervaring mogen wij ons met trots specialist noemen op het gebied van balkonbeglazing. Waarom u voor ons zou kunnen kiezen?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • De scherpste prijzen van Nederland
  • 10 garantie vanuit onze eigen fabriek
  • Bereikbaarheid van 24/7 bij problemen
Glaswand voor balkon

Vergroot uw wooncomfort met een glazen schuifwand balkon

Meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen van balkonbeglazing bij appartementen en woningen. Hiermee bent u verzekerd van écht vakmanschap.