Balkon afschermen glas

Balkon afschermen glas

Met een balkon afschermen glas bent u verzekerd van een heel jaar lang genieten. Geniet maximaal van de buitenomgeving. 365 dagen per jaar. Wij zijn ervan overtuigd dat het aanbrengen van een glazen balkon wand een investering is die verschillende voordelen met zich mee brengt.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Profiteer van de voordelen

Reduceer geluidsoverlast én verhoog de veiligheid

Met een balkon afschermen glas creëert u als het ware een éxtra woonruimte. En deze kunt u natuurlijk geheel naar eigen wens gebruiken. Ook wordt het uiterlijk van uw woning én balkon verbeterd. Verder heeft u minder last van omgevingsgeluiden. De veiligheid wordt ook verhoogd doordat het balkon afgeschermd wordt.

Daarnaast wordt uw woning ook direct duurzamer als u gaat voor een balkon afschermen glas. Met veiligheidsglas met een dikte van 10 millimeter wordt de warmte namelijk binnen gehouden. En met een extra ruimte tussen de koude buitenlucht én uw warme woning gaat dus minder warmte verloren. Goed voor het milieu dus!

Balkon afschermen glas
Balkon glaswand

Voor een groenere wereld

Een investering die zich terugbetaald

De investering in een balkon afschermen glas betaald zich dubbel én dwars terug. Zo neemt de waarde van uw woning toe. En heeft glas een isolerende werking. Hierdoor blijft de warmte langer binnenshuis hangen, waardoor u de verwarming minder snel aan hoeft te draaien. Minder warmte gaat verloren. Meer energie wordt bespaard.

  • De verwarming hoeft minder snel aan
  • Oudere woningen verliezen (met name) minder snel warmte
  • Goed voor het milieu
  • Goed voor eigen portemonnee

Ons portfolio

Onze werkwijze

Van de juiste vergunningen, tot en met montage

Bij de start dient u over de juiste vergunningen te beschikken om een balkon glaswand te plaatsen. Indien u een koopappartement heeft dient u hiervoor toestemming te krijgen bij de VVE (Vereniging van Eigenaren). Bij een koopwoning dient u bij de gemeente aan te kloppen of u over een vergunning moet beschikken. Gedurende dit gehele proces begeleiden wij u van A tot Z.

Zodra u over de juiste vergunningen beschikt komen wij langs om de juiste afmetingen in te meten. En maken wij een offerte geheel op basis van uw wensen. Bij akkoord komen onze specialisten op locatie langs voor montage op maat. Tot op de millimeter nauwkeurig.

Balkonglas

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

Met ruim 30 jaar ervaring mogen wij onszelf (met trots) specialist noemen op het gebied van balkonbeglazing. Nog steeds doen wij er elke dag alles aan om onze klanten blij te maken. Dit doen wij door de scherpste prijzen van Nederland aan te bieden. 10 jaar eigen fabrieksgarantie aan te bieden. En 24/7 bereikbaar te zijn bij problemen. Vanuit ons eigen balkonbeglazingssysteem verzorgen wij maatwerk op een vakkundige wijze. Dit van de drukke Randstad tot en met het nuchtere oosten in Nederland.

Glaswand voor balkon

Balkon afschermen glas

Vakkundig maatwerk vanuit meer dan 30 jaar ervaring.