Balkon met glas

Balkon met glas

Verbeter het aanzicht van uw appartement met balkon met glas. Creëer hiermee een extra ruimte om maximaal te genieten van de buitenomgeving. Ook draagt u hiermee meteen een steentje bij aan het milieu en uw eigen spaarvarkentje. Win-win!

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Genieten van balkon met glas

Geniet 365 dagen per jaar van uw balkon met glas

Verhoog de veiligheid met balkonbeglazing met gehard veiligheidsglas. Hiermee verbetert u het aanzicht van uw balkon én kunt u toch genieten van het prachtige uitzicht. Laat de zonnestralen door de balkon glaswand naar binnen regenen!

Zowel tijdens een prachtige lentedag als een ietwat sombere herfstdag kunt u maximaal genieten van een extra ruimte. Dit is ook één van de redenen waarom balkon met glas in de lift zit qua populariteit. Ook voorziet u hiermee uw appartement of woning van een moderne uitstraling.

Balkon met glas
Balkon glaswand

Investeer in balkon met glas

Van kostenpost naar slimme investering

Een balkon met glas werd voorheen met name gezien als onnodige kostenpost. De afgelopen jaren zien wij echter een kanteling naar personen die dit als een slimme investering zien. Waarom dit zo is? Dat hebben wij bij De Balkonbeglazer eenvoudig voor u op een rijtje gezet.

  • Verhoog de waarde van uw woning of appartement
  • Met name oudere woningen verliezen minder snel warmte
  • Energie besparing

Balkon met glas

Stappen balkon met glas

Wij begeleiden u van de vergunningen tot en met de montage

Bij een koopappartement dient u bij het plaatsen van een balkon met glas rekening te houden met vergunningen. Deze toestemming kunt u verkrijgen via de Vereniging van Eigenaren. Indien u een koopwoning heeft dient u mogelijk een vergunning bij de gemeente aan te vragen.

Nadat u over de juiste vergunningen beschikt komen wij het balkon bij u thuis inmeten. Hierna komen wij met een passend voorstel op maat waarin uw wensen meegenomen zijn. Na akkoord wordt de glaswand in onze eigen fabriek geproduceerd waarna onze specialisten deze op locatie monteren.

Balkonglas

De Balkonbeglazer

Wij hebben een eigen schuifsysteem ontwikkeld waarin wij het benodigde maatwerk aan u kunnen aanbieden. Op vakkundige wijze worden de balkon schermen in onze eigen fabriek geproduceerd. Hierna komt ons vakmanschap onder anderen terug in het monteren van het glas.

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • De voordeligste prijzen van Nederland
  • Productie in eigen fabriek met 10 jaar garantie
  • 24/7 bereikbaar bij problemen
Glaswand voor balkon

Balkonbeglazing

De Balkonbeglazer is ruim 30 jaar dé specialist voor een glaswand voor balkon