Balkonafscheiding glas

Balkonafscheiding glas

Wilt u een balkonafscheiding glas laten plaatsen? Wij helpen u graag verder. Wie wil dat nou niet, lekker genieten van uw balkon in het zonnetje. Ongestoord op uw eigen balkon, in het fijne weer. Niets is beter dan in uw eigen buitenomgeving een frisse neus te halen. Met een balkonafscheiding glas zorgt u ervoor dat u alle seizoenen van uw balkon kunt genieten. U bent met het afgeschermde balkonglas ook afgesloten van uw buren.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maximaal genieten geblazen

Duurzaam én maximaal genieten van uw woning

Vanwege de vele voordelen van balkonafscheiding glas kent dit een toenemende populariteit. U creëert met balkon schermen een extra woonruimte én behoudt het prachtige uitzicht naar buiten toe. Geluidsoverlast wordt geminimaliseerd. En uw woning wordt verduurzaamd. Nog meer voordelen weten?

  • Creëer een extra woonruimte
  • Verbeter uw balkon aanzicht
  • Minimaliseer geluidsoverlast
  • Maximaliseer de veiligheid
  • Verduurzaam uw woning
  • Meer privacy op uw balkon

Naast deze voordelen wordt uw huis ook meer waard. U kunt met een balkonafscheiding glas namelijk vier seizoenen genieten van uw balkon.

Balkonafscheiding glas
Balkon glaswand

Een investering voor de toekomst

Verhoog de waarde van uw woning én bespaar energie

Het plaatsen van balkonafscheiding glas betaald zich dubbel en dwars en terug. Zoals eerder genoemd neemt waarde van uw appartement of woonhuis toe. Ook wordt uw woning duurzamer gemaakt met een balkon glaswand. Zo blijft de warmte langer binnen hangen. Hierdoor hoeft u de verwarming minder snel aan te draaien.

Met name bij woningen van een ouder bouwjaar gaat sneller warmte verloren. Doordat de glazen balkonafscheiding tussen uw woning en de buitenlucht is, trekt de warmte minder snel naar buiten. Naast het milieu is dit dus ook goed voor uw eigen portemonnee!

Onze projecten

Onze werkwijze

Van de juiste vergunning tot en met montage

Bij De Balkonbeglazer begeleiden wij u van A tot Z. Of dit nu gaat om het verkrijgen van de juiste vergunningen, óf om het monteren van de glazen balkonafscheiding. Wij staan ten alle tijden voor u klaar!

Indien u in een koopappartement woont dient u voor balkonbeglazing toestemming te vragen bij de Vereniging van Eigenaren. Bij een koopwoning dient u via de gemeente over toestemmingen te informeren.

Balkonglas

Over ons

Voor een balkonafscheiding met glas bent u bij De Balkonbeglazer op de goede plek!

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • De scherpste prijzen van Nederland
  • Garantie van 10 jaar vanuit onze eigen fabriek
  • 24/7 bereikbaar bij probleemgevallen

Vanuit bovenstaande punten valt af te leiden dat wij dé specialist zijn als het gaat om balkonbeglazing. Wij plaatsen balkonafscheidingen van glas door heel Nederland. We zijn met elke omgeving bekend.

Glaswand voor balkon

De Balkonbeglazer

Ruim 30 jaar ervaring op het gebied van balkonbeglazing.