Balkonbeglazing Rotterdam

Voor balkonbeglazing in Rotterdam bent u bij de Balkonbeglazer aan het juiste adres. Met onze balkonbeglazing geniet u het hele jaar van uw balkon. Het is mogelijk om met de balkonafscheiding extra leefruimte te creëren. Ons systeem biedt u nog meer voordelen:

  • Bescherming tegen wind,regen en kou
  • Isolerend
  • Energiebesparend
  • Geluidswerend
  • Onderhoudsvrij
  • Meer veiligheid

Ons unieke systeem is zeer eenvoudig in gebruik. Door enkel een glaspaneel te verschuiven opent u de balkonbeglazing. Het is mogelijk om alle panelen te openen zodat u het karakter van uw balkon behoud. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Bekijk onze balkonbeglazing in Rotterdam.

Energie besparen en geluidswerend

Uw balkon afschermen werkt direct energiebesparend. De balkonschermen voorkomen dat koude lucht rechtstreeks in aanraking komt met de gevel van uw woning. Dit reduceert het warmteverlies waardoor u energie bespaart. Daarnaast reduceert de balkonbeglazing ook het omgevingsgeluid tot wel 22dB. Hierdoor geniet u in alle rust van uw balkon in Rotterdam.

Werkwijze

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u vakkundig advies geven. Ons unieke draai en schuifsysteem biedt veel mogelijkheden, ook voor een rond balkon of balkon met meerdere hoeken. Aangezien wij alle systemen zelf produceren en leveren kunnen wij snel schakelen en plaatsen onze vakmensen zeer spoedig uw balkonbeglazing. Voor meer informatie neemt u contact met ons op en vraag vrijblijvend de offerte aan. Geniet het hele jaar van uw balkon.