Glazen balkonscherm

Glazen balkonscherm

Levensgenieters. Het stikt ervan in ons eigen kikkerlandje. Hoe wij hierop inspelen? Wij bieden een glazen balkonscherm aan. Een glazen balkonscherm is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw woning, maar biedt ook praktische voordelen die uw wooncomfort aanzienlijk verhogen. Daarnaast kunt u het hele jaar van uw balkon genieten ongeacht het weer.

Bij De Balkonbeglazer streven we ernaar om oplossingen te bieden die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn en naadloos aansluiten op uw wensen en behoefte. Onze glazen balkonschermen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de stijl van uw woning, terwijl ze duurzaamheid en gebruiksgemak garanderen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw balkon? Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat ons u helpen uw balkon te transformeren in een prachtige, bruikbare buitenruimte.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Genieten met een glazen balkonscherm

Zorgeloos genieten van een hogere veiligheid én meer rust

Met een glazen balkonscherm verhoogt u de veiligheid van uw appartement. Ook ervaart u minder geluidsoverlast van slippende banden en schreeuwende buren. Met ons 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas bent u verzekerd van zorgeloze rust in uw appartement.

Verder geniet u het hele jaar door van uw balkon. Ook tijdens een regenachtige herfstdag. En ook tijdens de een winterse vriesdag. Hierdoor geniet u maximaal van de natuurlijke sferen in uw woonomgeving. Ervaar de kleurrijke herfstbladeren en geniet van de prachtige sneeuwvlokjes.

Glazen balkonscherm
Balkonbeglazing

Investering in uw balkon

Goed voor het milieu én uw eigen spaarvarkentje

Een glazen balkonscherm betaald zich terug. Maar, hoe? Allereerst neemt de waarde van uw appartement toe indien u glasafscheiding plaatst. Daarnaast heeft het glas een isolerende werking waardoor de warmte langer binnen blijft hangen. U hoeft de verwarming dus minder snel aan te draaien en bespaard kosten.

Ook het verschil tussen de veelal koude buitenomgeving in het regenachtige Nederland én uw warme huis wordt kleiner. Met name oudere woningen verliezen snel warmte. Verlies dus minder warmte en ga voor balkonbeglazing van De Balkonbeglazer.

Onze glazen balkonschermen

Werkwijze glazen balkonscherm

Van de juiste vergunningen tot montage bij u thuis

De werkwijze van De Balkonbeglazer is de afgelopen ruim 30 jaar steeds verbeterd. Hierdoor weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het plaatsen van een  balkonscherm glas. Dit begint bij het beschikken over de juiste vergunningen. Heeft u een koopappartement? Vraag dan toestemming bij de Vereniging van Eigenaren. Indien u een koopwoning heeft dient u bij de gemeente een eventuele toestemming te krijgen.

Nadat u over de juiste vergunningen beschikt komen onze specialisten bij u thuis langs om het balkonscherm in te meten. Doordat wij al onze balkon schermen op maat maken in onze eigen fabriek bent u voorzien van maatwerk. Onze specialisten vertrekken pas bij u thuis als alles volledig naar wens is gemonteerd.

Balkonglas

Over De Balkonbeglazer

Ruim 30 jaar ervaring én een heleboel mooie projecten later mogen wij ons dé specialist noemen op het gebied van glazen balkonschermen. Wij bieden onze klanten de scherpste prijzen van Nederland met standaard 10 jaar fabrieksgarantie. Ook zijn wij 24/7 bereikbaar bij eventuele problemen.

Glaswand voor balkon

Ga voor extra wooncomfort met een glazen balkonscherm

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben wij een eigen schuifsysteem ontwikkeld. Hiermee voorzien wij talloze klanten van een glazen balkonscherm op maat.