Glas voor balkon

Glas voor balkon

Met glas voor balkon creëert u een extra (woon)ruimte, reduceert u geluidsoverlast én verhoogt u de veiligheid van uw balkon. De Balkonbeglazer helpt u graag verder met de aanpak. Dit start bij productie in (eigen) fabriek en eindigt pas zodra het glas voor uw balkon tot op de millimeter nauwkeurig bij u thuis is gemonteerd.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maximaal genieten

Laat het zonnestralen regenen

Met glas voor balkon regenen de zonnestralen heerlijk naar binnen. Geniet ook van het prachtige uitzicht van uw omgeving. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar rond. U bent niet langer afhankelijk van de weersomstandigheden én geniet u ook in het doorgaans koude- en regenachtige Nederland maximaal. Ga voor een balkon dichtmaken.

  • Creëer een extra woonruimte
  • Verbeter het uiterlijk van uw balkon
  • Verhoog de veiligheid
  • Verduurzaam uw woning
  • Geniet het hele jaar door
Glas voor balkon
Balkon glaswand

Investeren in uw woning

Verhoog de waarde van uw woning

Natuurlijk neemt de waarde van uw woning toe zodra u balkonbeglazing aanbrengt. Maar, daar blijft het absoluut niet bij. Vanwege het dikke glas brengt dit een isolerende werking met zich mee. Daarom blijft de warmte langer binnenshuis hangen. En gaat minder warmte verloren.

  • Goed voor het milieu
  • Goed voor eigen portemonnee
  • Draai de verwarming minder snel aan
  • Met name effectief bij oudere woningen

Ons portfolio

Onze werkwijze

Onderstuening van A tot Z

Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er bij glas voor balkon allemaal komt kijken. Dit begint bij het beschikken over de juiste vergunningen. Als u een koopappartement heeft dient u hiervoor toestemming te krijgen bij de VVE. Doe navraag bij de gemeente voor een balkon dichtmaken met glas als u een koopwoning heeft. Tijdens dit proces kunt u altijd op onze ondersteuning rekenen.

Nadat de vergunningen op orde zijn geeft u de wensen door. Wij meten de juiste afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig in. En komen bij u thuis langs, indien nodig. Hierna start productie op maat en komen onze specialisten bij u thuis langs om het glas voor balkon uiteindelijk te monteren.

Balkonglas

Waarom glas voor balkon?

Wij komen altijd met een passende oplossing op maat. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben wij al talloze balkons aanschouwd. Hieruit blijkt dat iedere woning nét even die persoonlijke touch verdient. Kies daarom voor ons bij een balkon afschermen glas.

Glaswand voor balkon

Glas voor balkon

Vakkundig maatwerk vanuit meer dan 30 jaar ervaring.