Glazen wand balkon

Glazen wand balkon

Reduceer geluidsoverlast én verhoog de veiligheid. Met een glazen wand balkon profiteert u van vele voordelen. En staat niets meer in de weg om 365 dagen per jaar maximaal te genieten van de heerlijk frisse buitenomgeving.

Ruim 30 jaar ervaring

Met het leveren en monteren van balkonbeglazing

Scherpste prijzen van Nederland

Volledig transparant en zonder onverwachte kosten

10 jaar garantie

Standaard op al onze producten en diensten

24/7 bereikbaar bij problemen

Toch problemen? Wij lossen dit voor u op

Maximaal genieten

Geniet het hele jaar rond, vier seizoenen lang

De veiligheid neemt toe met een glazen wand balkon. Ook wordt de geluidsoverlast zoals benoemd tot het minimale gereduceerd. En alsof het nog niet genoeg is kan de glazen wand ook nog eens als een investering worden gezien. Bespaar energie én verhoog de waarde van uw woning met een balkon dichtmaken.

  • Creëer een extra woonruimte
  • Verbeter het uiterlijk én aanzicht van het balkon
  • Minimaliseer geluidsoverlast
  • Maximaliseer veiligheid
  • Verduurzaam de woning
balkonbeglazing prijzen
Balkon glaswand

Een goede investering

Een investering die zich terugbetaald

Zodra u voor een glazen wand balkon gaat neemt de waarde van uw huis toe. Ook heeft de balkonbeglazing een isolerende werking, waardoor de warmte langer binnen blijft hangen. Hierdoor profiteert u van verschillende voordelen. Draai de verwarming minder snel aan. En verlies minder warmte. Goed voor het milieu én uw eigen spaarvarkentje tenslotte.

  • Draai de verwarming minder snel aan
  • Met name oudere woningen verliezen minder snel warmte
  • Goed voor het milieu
  • Goed voor eigen portemonnee

Ons portfolio

Waarom bij De Balkonbeglazer?

Ruim 30 jaar ervaring

Vanuit ruim 30 jaar ervaring weten als geen ander wat er nodig is voor een glazen wand balkon. En dit vertalen wij dan ook in onze werkwijze. Wij stellen alles in staat voor het beste eindresultaat. Hierdoor profiteert u van begeleiding van A tot Z. Met ons eigen systeem én het benodigde vakmanschap zorgen wij voor een balkon dichtmaken met glas.

Verder bieden wij de scherpste prijzen van Nederland aan. Bieden wij standaard 10 jaar (eigen) fabrieksgarantie. En zijn wij 24/7 bereikbaar bij problemen. Deze service reikt van de randstad tot het nuchtere oosten van Nederland. Hierdoor zijn al heel wat woningen voorzien van onze vakkundige werkwijze.

Balkonglas

Waarom kiezen voor De Balkonbeglazer?

De Balkonbeglazer biedt met balkonbeglazing een passende oplossing. Op een vakkundige wijze leveren én monteren wij balkon afschermen glas, zodat u het hele jaar door geniet van het balkon.

Glaswand voor balkon

Glazen wand balkon

Vakkundig maatwerk vanuit meer dan 30 jaar ervaring.